Tillbaka till verkligheten

När semestertiderna nu till slut är helt över så är det väl bara att återgå till verkligheten. Det är alltid lika skönt att ha semester men allt för många, även mig till en viss del, kan inte slappna av helt då man ändå måste tänka på andra saker så som just sin ekonomi. Och just detta är det jag vill komma ifrån med mitt sparande. Jag behöver inte vara snuskigt rik eller kunna gå i pension nu när jag närmar mig 40. Det jag vill är att när jag får min semester kunna njuta av den till fullo. Jag vill kunna ha pengar för att ta en veckas ledighete under vintern för att ta med familjen på en utlandsresa till något varmt land. När jag har kommit så  långt med mitt sparande. Då är jag nöjd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>