Sommar och cykel

Jag är nog inte ensam om att vara ett stort fan av sommaren. Men det är inte bara vädret som jag njuter av även om det såklart är det absolut bästa med sommaren. Men det ger också möjligheter när det gäller att förbättra sin privatekonomi.

Det jag främst tänker på är att ta cykeln när man ska någonstans istället för bilen. Visst går det vintertid med, men när det är sommar så är det dessutom skönt

Att ta cykeln när man sa handla eller när man ska ta sig till jobbet gör att du kan spara väldigt mycket pengar. Har man dessutom familj där alla ska åt olika håll så är det inte lite pengar man sparar varje månad genom att låta cyklarna användas mer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>