Mitt sparande

Jag har inte varit den som sparar speciellt mycket. Och det får jag väl ta på mig skammen att erkänna. Jag vet precis hur viktigt det är att göra det mesta av mina pengar. Desto mer dem arbetar desto mindre måste jag arbeta. Och jag vill ju arbeta mindre. Jag trivs alldees utmärkt på mitt jobb.Men jag gillar ändå min fritid väldigt mycket mer.  Men jag har ändå nu på senare tid försökt få in lite mer pengar i sparandet. Och då är det framför allt fonder med en liten mix av aktier jag tror på. Jag har inte riktigt energin att lägga ner jätte mycket tid på att analyserar aktier. Utan jag har ett fåtal aktier jag verkligen tror på . Sen har jag en känsla av hur jag tror att börsen i övrigt kommer att gå överlag. Och denna känslan använder jag sedan när jag ska välja mina fonder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>