sänker mina kostnader

Jag har på senare tiden bestämt mig för att sänka mina kostnader lite gran. Eller ja, ganska mycket. Så nu ryker alla former av onödiga abonnemang på tidningar och liknande. Har även bestämt mig för att färre tv kanaler kommer att bli min framtid. Jag kollar helt enkelt för lite på tv för att de ska vara värt det. Och dessutom så känns det ändå som att utbudet börjar bli ganska tröttsamt. Samma typer av serier och filmer som går om och om igen på alla dessa film kanaler. Nä men nu är det över. Något som jag även har försökt dra ner på är mina bensin kostnader. Det är ju inte direkt någon nyhet att det kostar pengar. Men jag anser att de har varit för höga och att jag klarar av att ta cykel allt fler dagar på året. Så förhoppningsvis så kommer jag rent ekonomiskt f ett ganska trevligt år. Kommer nog på mer saker jag kan dra ner på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>