Storhandlat

Då har jag idag även hunnit med att storhandla. Vilket är något jag försöker göra så ofta jag kan då jag kan slippa att åka att småhandla varje dag hos den lokala icahandlarn så fort man ska laga mat.  Detta är något som jag alltid räknar med att göra då jag efter att ha räknat lite på det kan spara en väldigt stor summa pengar varje år. Bara det att jag slipper ta bilen till Ica för att handla varje dag blir ett antal  hundralappar om inte upp mot tusen kronor varje år. Sen så vet vi ju alla att det är billigare på de lite större affärerna. Sen så är jag tyvärr även sån att jag väldigt lätt faller för frestelsen att handla något extra när jag väl är där vilket även gör att det blir ännu dyrare för min del. Så genom att storhandla så slipper jag då onödiga utgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>