Sommaren närmar sig

Nu är väl detta ett mindre inlägg med fokus på något helt annat än pengar. Jag är bara glad och nöjd över att sommaren äntligen börjar närma sig även här uppe i norr där jag befinner mig. Pengarna mina ligger i säkerhet och jag väntar bara på att semestern börjar om ca en månad. För ovanlighetens skull så känner jag att i år kan jag bara njuta. jag vet att mina pengar med största sannolikhet inte kommer röra på sig speciellt mycket och jag vet även att min ekonomi i allmänhet är väldigt bra. Så med tanke på det och det fina vädret så kan man inte annat än att vara lycklig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>