Avanza zero

Jag gillar absolut inte att bara ha mina pengar liggandes på ett sparkonto med väldigt lite ränta. Utan är det så att jag har lite småsummor som jag vet att jag inte kommer behöva ha användning av direkt på endag så brukar jag istället göra så att jag sätter in dem på fonder. Så får man förhoppningsvis ut någon form avkastning på sina pengar. Dock så kan det ju gå åt andra hållet med, så jag sätter aldrig in pengar jag tror jag kommer behöva ta ut igen den närmaste tiden.

Avanza zero är något jag har börjat använda mig av väldigt mycket på den senaste tiden. För att få in pengarna på börsen brukar jag så fort jag har små summor över, som är för små för att det ska vara värt att köpa aktier för dem, så sätter jag in de pengarna på fonden avanza zero. När sedan dessa pengar har blivit så pass stora eller att jag fått mer pengar över så tömmer jag avanza zero och gör istället köp i de aktier som jag har mina förväntningar på. Så i och med att avanza zero inte har något courtage om man är kund hos avanza så kan man få in pengarna på börsen utan någon avgift. Det gillar jag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>