Budgetprogram

Jag har mer eller mindre endast använt mig utav Excel när jag har gjort min budget. Det börjar bli ett par år nu kan man lugnt säga. Det fungerar utmärkt men det känns också som att nu när det börjar komma nya program på alla möjliga håll så borde det även finnas någon form av bra budget program. Så jag tänkte se om det är någon som läser detta som har något tips på ett bra budget program. Gärna något som även har stöd för svenska på något vis. Desto mer valmöjligheter programmet erbjuder desto bättre vore det. tack på förhand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>