Dags för Loppis

Loppis är något som jag alltid gillat. Dels för att det är otroligt skönt att få lite pengar för sina gamla saker som man ändå hade tänkt slänga. Dels för att det går att hitta riktigt bra saker till en väldigt liten slant. Nu så tycker jag självklart inte att man bara ska gå dit och köpa allt som är billigt. Men om man bara bestämmer sig för att köpa saker man faktiskt kan ha användning för eller saker som man tror att man kan sälja dyrare på exempelvis blocket så har man gjort ett kap. De flesta ser det som en chans att slippa köra till tippen. Och då kan du verkligen förvänta dig låga priser. Så har du möjligheten att gå på lite större loppmarknader så gör de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>