planera sina inköp

Jag skulle säga att planera sina inköp kan vara det som kan sänka sina utgifter mest utan att förlora någon livskvalité över huvud taget. Genom att planera dina inköp och i förväg veta vad du ska äta och köpa gör att du undviker att bestämma mat på plats. Det gör att du undviker alla impulsköp som du egentligen inte ska ha och som egentligen inte ger dig något extra. Bara här så sparar du en massa pengar. Men det kanske absolut bästa är all den tid du sparar. Genom att planera så kan du undvika att åka till affären dagligen utan istället göra det ca 2 gånger i veckan. Det är rätt mycket tid man får över bara här. Dessutom så sparar du pengar på att undvika att köra fram och tillbaka till affären. Så börja planera din matvecka så att du vet exakt vad det är som ska handlas och hur ofta d ska handla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>